HSV-edg-lined-100Bijbel (zonder berijmde psalmen enz.)
Omslag van een exclusieve leersoort (bruin)
Op een luxe, kwalitatief hoogstaande manier afgebonden
Goudsnee

Formaat: ongeveer 14 x 21 cm.
ISBN 978-90-6539-393-7
1744 pagina's

Deze uitgave is momenteel uitverkocht. Het is bij ons niet bekend of er een herdruk komt.De Edge Lined Biijbel wordt ook wel 'sprekersbijbel' genoemd. Dit is een echte preachers-bible zoals we die kennen van de Engelse en Amerikaanse predikers. Overigens hoef je er geen spreker voor te zijn om toch zo'n bijbel te kunnen bezitten. Want ook voor studiedoeleinden is dit een perfecte bijbel.

De bijbel is handgemaakt en vanwege het bijzondere leer is er geen één volkomen identiek aan een ander. Alvorens zo'n bijbel klaar is voor gebruik is deze door heel veel handen gegaan, die met vakmanschap en liefde dit vervaardigen. Royal Jongbloed uit Heerenveen is wereldwijd de allerbeste leverancier van deze (en heel veel andere) bijbels. De prijs voor deze exclusieve handgemaakte bijbel is gebaseerd op het handwerk wat daar voor nodig is en de speciale techniek die dit vereist.

Globaal zien deze bijbels er dun uit, met een soepele leren omslag. Deze omslag heeft grotere overstekende flappen, waardoor het binnenwerk (boekblok) beter beschermd wordt. Door de soepele band ligt deze bijbel heel simpel open of je nu in Genesis of Openbaringen wilt lezen. Je kunt hem zelfs oprollen en zo de aandacht op de kolom die je leest vestigen. NB.: de band is zelfs soepeler dan bijvoorbeeld de vivella-bijbels.