postnl-150HSVwinkel.nl maakt het bestellen van de Herziene Statenvertaling voor u heel makkelijk. Lees hier hoe snel en eenvoudig het gaat.

Een overzichtelijke tabel laat u in één oogopslag zien welke uitgaven van de Herziene Statenvertaling er zijn en wat de verschillen zijn.

percent-150Bij grotere aantallen mag HSVwinkel.nl korting geven. Dat kan voor kerken, scholen en andere 'grootverbruikers' zeer interessant zijn.

stapel-150De meeste reeds verschenen uitgaven met en zonder berijmde psalmen e.d. zijn direct leverbaar en enkele uitgaven zijn in herdruk. Daarnaast zijn er plannen voor enkele uitgaven, die later verschijnen. Hier is een overzicht.

Bij elke op afstand gesloten overeenkomst, heeft de consument het recht om binnen veertien kalenderdagen na ontvangst de koopovereenkomst te laten ontbinden. Dit mag zonder opgaaf van reden.

logo 2014 halas internet motto vierkant-180Het zou zomaar kunnen dat u deze website wel mooi vindt en voor uzelf, voor uw kerkelijke gemeente, voor uw vereniging of stichting of bedrijf ook wel zo'n website zou willen hebben.